- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: гфс
38 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Паковання: Барабани 50 кг
Додаткова інформація про відвантаження:
Глюкозно-фруктозний сироп відпускається фасованим у барабани по 50 кг (800 кг на палолі).
Глюкозно-фруктозний сироп можна придбати зі складу в Дніпропетуванні.
Технологія виробництва:
Глюкозно-фруктозний сироп — це натуральна підсолоджувальна речовина, отримана з кукурудзи способом послідовного ферментативного розрідження й зсмоктування крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню активованим вугіллям і іонообмінними смолами, знезаражує на бактерицидних фільтрах із розміром пор 0,45 мкм і концентрують. Ґрунтуючись на складі ГФС, він практично ідентичний за фізико-хімічною й органолептичною характеристиками сахарозу, і не містить у своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. Під час виробництва не використовується генетично модифікована сировина, а сироп має незмінно гарантовану якість.
Застосування:
Заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом можлива по всій групі хлібобулочних і кондитерських виробів. ГФС-42 є аналогом інвертного цукру та може використовуватися для заміни патоки, інверту, штучного меду, цукру, а додавання сиропу відбувається на тій самій стадії, що й цукру, і не вимагає додаткового обладнання та технологічних операцій.
Фізико-хімічні властивості
Декстрозний еквівалент
97
Показник заломлення (20 oС)
1,4632…1,4656
Щільність, кг/дм3 (20oС)
1,3454…1,3515
В'язкість, спрз (40oС)
95...105
Колірність (ед. RBU), не більш ніж
25
Сухі речовини
70,5...71,5
Масова частка SO2, мг/кг
0,6
рН
4,0…6,0
Масова частка золи, %, не більш ніж
0,1
Калорійність/100 г
287
Органолептичні характеристики
Зовнішній вигляд
в'язка рідина
Смак
солодкий, без присмаку
Запах
без запаху
Солодкість (цуроза — 100%)
89…99%
Характерний вуглеводний склад (% на суху речовину)
Фруктоза
40...44
Глюкоза
50…54
Мальтоза
2…3
Мальтотріозу
2
Найвищі цукри
1
Мікробіологічні показники
МАФАМ в 1 г, не більш ніж
1×103
Пліснява 1 г, не більш ніж
10
Дріжджі в 1 г, не більш ніж
10
Переваги застосування:
Усиление вкуса и аромата
Збільшення термінів зберігання
Виняткова чистота сиропу
Пориста структура/розсипчастість/ хрусткий смак
Надання продукту золотистої скоринки
Стабільність під час зберігання та в готових виробах
Зниження собівартості
Легка зневажність
Зручність використання/технологічність
М'якість і пластичність (для цукеркових начинок)
Глянсування/блиск/очірування
Гідратація/контроль вологості
Наявність текстури
Контроль в'язкості
Продукт виходить у формі розчину, що зручно для використання його як промислову сировину.
Виробництво ГФС не обмежується періодом збирання врожаю, а може тривати весь рік.
Сироп легко перекачується і складається, не становить труднощів автоматизація дозування ГФС.
ГФС дає органолептичну солодкість, порівнянну зі солодкістю цукру та може використовуватися для повної або часткової заміни цукру, патоки, інверту, штучного меду в цукромістких продуктах.
Профіль солодкості ГФС підсилює багато фруктових, цитрусових та пряних ароматів у хлібобулочних і кондитерських виробах.
ГФС утримує вологу та запобігає кристалізації цукрів у продукті після випікання.
Приблизно 96% цукрів сиропу є скиданими. Це важливо під час випікання хліба, використання ГФС є економнішим проти цукру, оскільки дріжджі та ферментні комплекси легше збирають моносахариди, ніж сахарозу.
Оброблення рідкого продукту обходиться набагато дешевше, ніж кристалічного, що призводить до раціонального розподілу/зменшення часу, робочої сили й енергоспоживання.
Інформація для замовлення
- Ціна: 38 ₴/кг