Кошик
174 відгуків
+380 (67) 349-15-99
Вінниця вул. Героїв нац гвардії., Вінниця, Україна
Кошик
ЖуЖа - товари для пасіки!

ГФС-42 Глюкозно - фруктозний сироп

ГФС-42 Глюкозно - фруктозний сироп, фото 2
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: гфс

38 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

ГФС-42 Глюкозно - фруктозний сироп
ГФС-42 Глюкозно - фруктозний сиропВ наявності
38 /кг
+380 (67) 349-15-99
+380 (67) 349-15-99
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Паковання: Барабани 50 кг
 
Додаткова інформація про відвантаження: 
Глюкозно-фруктозний сироп відпускається фасованим у барабани по 50 кг (800 кг на палолі).
 
Глюкозно-фруктозний сироп можна придбати зі складу в Дніпропетуванні.
 
Технологія виробництва: 
Глюкозно-фруктозний сироп — це натуральна підсолоджувальна речовина, отримана з кукурудзи способом послідовного ферментативного розрідження й зсмоктування крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню активованим вугіллям і іонообмінними смолами, знезаражує на бактерицидних фільтрах із розміром пор 0,45 мкм і концентрують. Ґрунтуючись на складі ГФС, він практично ідентичний за фізико-хімічною й органолептичною характеристиками сахарозу, і не містить у своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. Під час виробництва не використовується генетично модифікована сировина, а сироп має незмінно гарантовану якість.
 
Застосування: 
Заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом можлива по всій групі хлібобулочних і кондитерських виробів. ГФС-42 є аналогом інвертного цукру та може використовуватися для заміни патоки, інверту, штучного меду, цукру, а додавання сиропу відбувається на тій самій стадії, що й цукру, і не вимагає додаткового обладнання та технологічних операцій.
 
Фізико-хімічні властивості
 
Декстрозний еквівалент
 
97
 
Показник заломлення (20 oС)
 
1,4632…1,4656
 
Щільність, кг/дм3 (20oС)
 
1,3454…1,3515
 
В'язкість, спрз (40oС)
 
95...105
 
Колірність (ед. RBU), не більш ніж
 
25
 
Сухі речовини
 
70,5...71,5
 
Масова частка SO2, мг/кг
 
0,6
 
рН
 
4,0…6,0
 
Масова частка золи, %, не більш ніж
 
0,1
 
Калорійність/100 г
 
287
 
Органолептичні характеристики
 
Зовнішній вигляд
 
в'язка рідина
 
Смак
 
солодкий, без присмаку
 
Запах
 
без запаху
 
Солодкість (цуроза — 100%)
 
89…99%
 
Характерний вуглеводний склад (% на суху речовину)
 
Фруктоза
 
40...44
 
Глюкоза
 
50…54
 
Мальтоза
 
2…3
 
Мальтотріозу
 
2
 
Найвищі цукри
 
1
 
Мікробіологічні показники
 
МАФАМ в 1 г, не більш ніж
 
1×103
 
Пліснява 1 г, не більш ніж
 
10
 
Дріжджі в 1 г, не більш ніж
 
10
 
Переваги застосування: 
 
 
Усиление вкуса и аромата
Збільшення термінів зберігання
Виняткова чистота сиропу
Пориста структура/розсипчастість/ хрусткий смак
Надання продукту золотистої скоринки
Стабільність під час зберігання та в готових виробах
Зниження собівартості
Легка зневажність
Зручність використання/технологічність
М'якість і пластичність (для цукеркових начинок)
Глянсування/блиск/очірування
Гідратація/контроль вологості
Наявність текстури
Контроль в'язкості
Продукт виходить у формі розчину, що зручно для використання його як промислову сировину.
Виробництво ГФС не обмежується періодом збирання врожаю, а може тривати весь рік.
Сироп легко перекачується і складається, не становить труднощів автоматизація дозування ГФС.
ГФС дає органолептичну солодкість, порівнянну зі солодкістю цукру та може використовуватися для повної або часткової заміни цукру, патоки, інверту, штучного меду в цукромістких продуктах.
Профіль солодкості ГФС підсилює багато фруктових, цитрусових та пряних ароматів у хлібобулочних і кондитерських виробах.
ГФС утримує вологу та запобігає кристалізації цукрів у продукті після випікання.
Приблизно 96% цукрів сиропу є скиданими. Це важливо під час випікання хліба, використання ГФС є економнішим проти цукру, оскільки дріжджі та ферментні комплекси легше збирають моносахариди, ніж сахарозу.
Оброблення рідкого продукту обходиться набагато дешевше, ніж кристалічного, що призводить до раціонального розподілу/зменшення часу, робочої сили й енергоспоживання.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 38 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner